חמש התכונות המובילות לאפליקציה המושלמת ב-2020

בהיותנו מפתחים מנוסים של שירותים דיגיטליים ואפליקציות, אנו עוקבים מקרוב אחר כל החידושים והמגמות בשנה האחרונה. זיהינו את חמשת המאפיינים המובילים שיבטיחו את הצלחת הסטארט אפ שלכם בשנת 2020.

#1 חסימה לאפליקציות משחק

על פי נתוני חברת גרטנר, הקפיטליזציה בשיטת בלוקצ'יין תעלה ל-3 מיליארד דולר עד שנת 2030. ואם טכנולוגיית הבלוקצ'יין הקודמת שימשה רק לפרויקטים של פינטק (הייטק פיננסי), כעת החל עידן הטמעת הכלים במרחב המשחקים. בשילוב עם IoT, הטכנולוגיה תאפשר שיפור של אופן פעולת האפליקציה מספר פעמים, על ידי האצה והגדלת אבטחת העסקאות. בנוסף, גישות חדשניות כבר מיישמות את שליחת הודעות הפוש לניהול חשבון המשתמש, בשילוב עם שירותי ענן שונים באמצעות הבלוקצ'יין.

#2 בינה מלאכותית הכותבת אסטרטגיה לפיתוח האפליקציה

יישום הבינה המלאכותית איננה עוד כותרת בחדשות הפיתוח הסלולרי. ענקיות כמו Replika, Siri, IRIS, Cortana, Google Assistant ו- FaceApp כבר השתמשו באופן פעיל ביכולות של AI ו- Machine Learning. אם כי, איסוף נתונים חשובים בזמן אמת עם סקריפטים מורכבים לא רק יסייע למשתמשי היישומים, אלא גם יעזור למפתחים. לכן, ניתן להשתמש בנתונים של צ'אט-בוטים ועוזרים וירטואליים לבניית תשתית היישומים האידיאלית, שיפור פלטפורמות ושינויים משמעותיים אחרים.

#3 התראות והודעות לסמארטפונים ככלים למכירה ישירה

אפל כבר הטמיעה בהצלחה את טכנולוגיית iBeacon, המאפשרת להודיע ​​לצרכנים פוטנציאליים שהמוצר שהם עשויים להתעניין בו נמצא על מדפי החנויות הסמוכות. למרות שלמערכת יש חסרון קל - ההודעה אפשרית רק באמצעות יישומים מיוחדים. אך ההנחה היא שכבר בשנה הנוכחית הטכנולוגיה הזו תשתפר ותתפתח בעקבות שינויים כוללים בתשתית האפליקציות עצמן.

#4 מציאות מדומה ורבודה

היום כבר אף אחד לא מופתע מיישומים עם מציאות מדומה כמו פוקימון גו (PokemonGo). עם זאת, עד אז VR ו-XR היו אפשריים רק למשתמשים בודדים, שנעזרו בגאדג'טים מיוחדים. היעדר האפשרות לשחק יחד יצרה פערים חברתיים - מה שהקטין את חשיבות פריצת הדרך הטכנולוגית בעיני המשתמשים. לדברי מומחים, שלושת המותגים הגדולים ביותר של גאדג'טים VR / XR כבר מפתחים טכנולוגיות למציאות מדומה משולבת. זו באמת תהיה פריצת דרך בעולם המשחקים הסלולריים.

#5 טכנולוגית הענן עולה שלב 

שילוב אפליקציות באמצעות פונקציות הדומות לאפליקציות קיימות תאפשר לעסק לגייס לא רק קהל חדש, אלא גם תפקידים חדשים, בזמן שהוא מתחרה במתן שירותים נרחבים יותר. חברות רבות כבר משתמשות באופן פעיל בפונקציית האחסון של יישומים מרוחקים, כאשר לסמארטפון יש רק את הליבה למעבר לשימוש בפורמט מלא.

כמובן שבשנת 2020 התווספו הרבה יותר חידושים בעולם האפליקציות הסלולריות, אך אנו ב- BeomyTech בטוחים כי ה-5 האלו יהפכו את הענף על פיו.

מצאתם תכונה או רעיון שתרצו לשלב באפליקציה שלכם? המפתחים שלנו יישמו את זה עבורכם בקלות. צרו קשר איתנו קשר עכשיו כדי לפתח את הפרויקט. הייעוץ שלנו הוא ללא עלות!

דילוג לתוכן